Error rendering component

arbeidslivet.no - Ny arbeidslivsportal på nett

arbeidslivet-no.jpg

arbeidslivet.no er en samleside for informasjon, nyheter og forskningsresultater om arbeidslivet. Nettsiden som lanseres idag er et samarbeid mellom LO, Fafo og LO Media og har som mål å være en ressursbank for tillitsvalgte, journalister, forskere og andre med spesiell interesse for det som skjer i det norske arbeidslivet.

Arbeidslivet.no er en nettbasert kunnskapsportal om og for arbeidslivet. Nettsiden skal formidle nyheter, forskning, fakta, statistikk og meninger om utvalgte arbeidslivstema på en lett tilgjengelig måte. Temaene er sortert under overskriftene arbeid, lønn, velferd og internasjonalisering.

Formålet med arbeidslivet.no er gi tillitsvalgte og medlemmer et bedre grunnlag for sitt faglige arbeid og fagligpolitiske engasjement.

Selv om portalen først og fremst retter seg mot aktive tillitsvalgte, vil også arbeidsgivere, politiske beslutningstakere og media finne bakgrunnsinformasjon om viktige arbeidslivssaker.

arbeidslivet.no er et samarbeidsprosjekt mellom LO, Fafo og LO Media. Redaksjonen er sammensatt av representanter fra disse tre aktørene. Koordineringsansvaret ligger hos LO.