Bli med på årets TV-aksjon

Bli med på årets TV-aksjon

I år går pengene som samles inn under TV-aksjonen til Unicef. NTL har bevilget 60 000,- til årets TV-aksjon. NTL oppfordrer organisasjonsledd til å bidra og alle til å delta som bøssebærere eller på andre måter i forbindelse med innsamlingen. På blimed.no finner du alt du trenger å vite for å engasjere deg i TV-aksjonen.

Sjekk hvordan du kan engasjere deg på https://blimed.no/bli-med/

Mer om TV-aksjonen og UNICEF
TV-aksjonen 2017 er gitt til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn som vokser opp i noen av verdens verste konfliktområder.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV- aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn, og arbeider i over 190 land og territorier. Skolegang gir barn som lever i konfliktområder en mulighet til å starte traumebehandling ved å lære, leke og være sammen. På sikt bidrar utdanning til å gjenoppbygge samfunn og gir håp for framtida.

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. Denne nasjonale dugnaden har vært arrangert hvert år siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer, og gjør at 100 000 bøssebærere kan banke på 2,3 millioner dører.