Error rendering component

NTLs konferanse i Tromsø om midlertidige tilsettinger

midlertidig.gif

NTL arrangerer konferanse om midlertidige tilsettinger Tromsø 12. juni. På programmet står blant annet en gjennomgang av regelverket som gjelder for midlertidig tilsetting i staten, innledning ved advokat Karen-Sofie Steen og erfaringsutveksling mellom deltagerne.

I 2012 har Norsk Tjenestemannslag midlertidige tilsettinger som et av flere satsningsområder. Vi har bl.a. som mål å få utarbeidet et veiledningsmateriell til bruk for våre tillitsvalgte og medlemmer i Staten.

I denne forbindelse avholder vi konferanser med dette som tema. Først ut var Oslo, hvor vi avholdt konferanse i februar. Den 12. juni avholder vi en ny konferanse i Tromsø, da for medlemmer og tillitsvalgte i de nordligste fylkene Nordland, Troms og Finnmark (se invitasjon til konferansen).

Vi ønsker å få et sterkt fokus på midlertidige tilsettinger og NTL denne dagen vi er i Tromsø. Hvis noen arbeidsplasser ønsker å avholde medlemsmøter denne dagen, kanskje ha en stand på arbeidsplassen, eller bare ønsker arbeidsplassbesøk fra noen på forbundskontoret – GI OSS BESKJED! Vi vil tegne Tromsø i våre farver.

På konferansen legger vi vekt på å gi deltakerne en innføring i gjeldende regelverk og rettspraksis for midlertidige tilsettinger i Staten. Advokat Karen-Sofie Steen fra LOs juridiske avdeling foreleser. I tillegg legges det vekt på erfaringsutveksling gjennom gruppe- og plenumsdiskusjoner. Tilbakemeldingene fra diskusjonene skal vi bruke i arbeidet med utarbeidelsen av veiledningsmateriellet.

Påmelding: Bruk nettskjema for påmelding

Det vil bli avholdt tilsvarende konferanser både i Bergen og Stavanger i løpet av høsten. Foreløpig tidsplan er september for Bergen og november for Stavanger.