Bli med på politisk streik 28. januar!

politisk streik kvadratisk.jpg

LO, Unio og YS står sammen om politisk streik 28. januar mot endringene i Arbeidsmiljøloven. Her samler vi praktisk info om streiken og materiell som du kan bruke for å aksjonere mot regjeringens rasering av Arbeidsmiljøloven.

Aksjonen skjer i et samarbeid med YS og Unio. Det er planlagt arrangement over hele landet fra kl. 14.00 til kl. 16.00. Du finner informasjon om aksjonene og lenker til de ulike arrangementene på

www.mittarbeidsliv.no

Se også LOs side om aksjonen. LO har utarbeidet tre kommentarhefter om forslagene, som du finner i vedleggene nederst.

Det er avgjørende med en kraftfull mobilisering for å vise motstand mot regjeringens forslag.  
Vi oppfordrer derfor alle medlemmer om å delta i markeringene!

Varsling og mobilisering
Organisasjonsleddene har ansvar for å varsle egne virksomheter og mobilisere til deltagelse. Mer informasjon om varsling til virksomhetene finner du i NTLs rundskriv 1/2015.

Materiell
Vi har laget et sett med plakater som du kan laste ned, og om kort tid bestilles i trykte eksemplarer i NTLs materiellbestillingskanal Web2Print. Det er fire plakater med med kjente NTL-fjes som du kan henge opp der det passer, og fire plakater med de samme budskapene (samt en tom der du kan skrive ditt eget) uten bilder som du kan holde opp og ta bilde av deg selv med og dele på sosiale medier! Husk hashtagene #mittarbeidsliv og #ntl15

http://mittarbeidsliv.no/materiell/ finner du løpesedler, flyer og plakater.

Kaffekurs
NTL har laget en powerpointpresentasjon om de foreslåtte endringene, med et forklarende manus, som enkelt kan tas i bruk på et medlemsmøte eller lignende anledning. Vi oppfordrer dere til å bruke kaffekurset lokalt slik at flest mulig får informasjon om de foreslåtte endringene og aksjonen 28. januar.

NTL har også etoppdatert generelt notat om politisk streik.

Forespørsler om aksjonen sendes til post@ntl.no.