flagg

-Viktigere enn på lenge å markere arbeidernes dag

- Det er i denne tiden vi virkelig erfarer hvor viktig solidaritet og fellesskap er, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. LO sentralt vil markere 1.mai digitalt på www.1mai.no, med direktesendinger, appeller, taler og musikk. Du oppfordres til å delta på digitalt 1. mai tog, velge din avatar og parole, og lage din miniparole.

Publisert: 06.04.2020, sist endret 30.04.2020


LO-lederen håper at selv om dette blir en annerledes 1. mai, selv om vi ikke kan møtes på torg og i gater, vil flere enn på lenge benytte anledningen til å delta i feiringen – på nett og sosiale medier. Det er viktigere enn på lenge.

I tillegg har de lokale LO-ene tatt initiativ til å gå sammen om et stort digitalt 1. mai, med lokale paroler alle kan slutte seg til.

Les mer på LO sine nettsider.

Vi sender også direktesendingen på https://www.facebook.com/ntlnorge/ og legger ut appellen til NTL-leder Kjersti Barsok også der.

NTL støtter Norsk Folkehjelp sin 1. mai-aksjon

NTLs forbundsstyre bevilget 100 000 til Norsk Folkehjelp sin 1. mai-aksjon. Koronakrisen rammer Folkehjelpa sine partnere hardt. Nå er tiden for å vise solidaritet og bidra til arbeid som kan sikre korrekt informasjon, såpe og desinfeksjonsmidler, og matutdeling for de aller mest sårbare.

Mer om aksjonen finner du på her:
https://www.facebook.com/donate/552382295415036/