Kurs og konferanser!

Kurs Sørmarka

NTL Ung og LO Stat arrangerer kurs for deg som er under 35 år og ønsker faglig påfyll og å treffe andre unge fagorganiserte. Vi har kurs som passer for deg med og uten tillitsverv eller forkunnskap om NTL og LO. Bli med da vel! Alle våre kurs er gratis og gir krav på tjenestefri med lønn etter hovedavtalen!

Gruer du deg til høstkulde og lange dager? Da har vi redningen for deg. NTL Ung arrangerer i år to samlinger for våre medlemmer. Ung og fagorganisert går av stabelen på Utøya fra 27.-29. september og er myntet på medlemmer som har lyst til å lære mer om NTL Ung, vår organisering og plassen i NTL og LO.
Kurs for unge tillitsvalgte er 15.-17. november og er et skoleringstilbud for deg med tillitsverv. Her blir fokuset på tillitsvalgtsrollen og din mulighet til å påvirke gjennom denne.
I tillegg har du som medlem i NTL mulighet til å delta på alle kurs i regi av LO og LO stat, og vi vil trekke fram student- og ungdomskonferansen som skal foregå på Hell i Trondheim 23-25 oktober. Det blir garantert djevelsk god stemning.

Lenker for påmelding:

UFO: Send e-post til nestleder i NTL Ung på eoh@ntl.no 
Unge tillitsvalgte: https://bruker.ntl.no/Modules/Kurs/Kurspresentasjon.aspx?id=412
Student- og ungdomskonferansen: http://www.lostat.no/kursoversikt/invitasjon-til-student-og-ungdomskonferanse-article2374-117.html

Deling