Ny studenttillitsvalgt i Bergen!

johan.jpg

NTL Ung har valgt ny studenttillitsvalgt i Bergen, Johan Elfving

Johan er svensk, men flyttet til Bergen for å studere og i 2016 ble han medlem av NTL Ung. Han har vært leder av studentgruppen i et år, før han nå trer inn som studenttillitsvalgt. Han har følgende å si om sitt nye verv og det arbeidet han skal utføre.

«2018 er et avgjørende år, da vårt arbeid skal opp til vurdering. Derfor må det kommende året bli vårt mest aktive og ambisiøse noensinne. Som tillitsvalgt kommer jeg til å ta dette på største alvor – og levere resultater.

Jeg mener at flere aktive medlemmer i studentgruppa er en viktig tilgang, noe som vi i Bergen mener har hjulpet oss levere gode resultater. Jeg ønsker fortsette og ekspandere den strukturen som allerede er på plats. Vi må og fortsette gjøre oss mer synlige - både fysiskt genom mer stand virksomhet, sosiale og fagligt politiske aktiviteter og plakater, men og på nettet gjennom å bruke sosiale medier og andre plattformer. I tillegg har jeg et starkt personligt ønkse om å knytte sterkere bånd til, og gjøre ting i lag med, andre deler av fagbevegelsen, og de organisasjoner som vi deler felles interesser med. Sammen er vi alltid sterkere!»

 Vi i NTL Ung er veldig fornøyd med valget og gleder oss til samarbeidet.

Deling