NTL Ungs studiestedsatsing

Stand Oslo.JPG

Ønsker du å vite hva som skjer i din studieby i løpet av høsten? Her legger vi ut noen av de større arrangementene vi i NTL Ung skal ha, og annen informasjon om hva NTL gjør for studenter.

 

V oppfordrer alle studenter til å følge studiestedsprosjektene på Facebook for å få informasjon og påminning om møter og annen aktivitet.

Oslo: https://www.facebook.com/pg/ntlung.osloakershus

Bergen: https://www.facebook.com/NTLUngBergen/

Trondheim: https://www.facebook.com/NTLUngTrondheim

Studenttillitsvalgte:

NTL Ung Bergen

Johan Elfving, 459 16 259, bergenstudent@ntl.no

NTL Ung Trondheim

Rebekka Steen, 924 48 378, trondheimstudent@ntl.no


NTL Ung Oslo

Tomine Sandal, 909 10 355, oslostudent@ntl.no

 

 

NTL UNG - RIKTIG FOR DEG SOM ER STUDENT FORDI:

NTL hjelper deg i studietida
Vi jobber politisk for å gjøre studiehverdagen din bedre. Sammen med andre studentorganisasjoner og politiske partier arbeider vi for heltidsstudenten, billigere studielån og flere og billigere studentboliger. Visste du at arbeidsmiljøloven ikke gjelder for studenter? Dette vil vi endre!

NTL hjelper deg i arbeidslivet
Som studentmedlem i NTL, er du en del av LO-familien. Jobber du ved siden av studiene trenger du ikke å stå alene i møte med sjefen. Da har du en sterk fagforening i ryggen hvis du trenger hjelp.

NTL hjelper deg på fritida
Du har landets aller beste og rimeligste forsikringer i LOFavør, og du er beskyttet både på jobb og i privatlivet. Vår gratis innboforsikring er Norges beste. Uansett hva som skulle skje hjemme hos deg får du erstattet alle eiendelene dine. I tillegg får du høyere BSU-rente, billig og bra reiseforsikring og flere bank- og forsikringsfordeler enn du kan telle.

Vi står sterkere sammen
Vi tror at vi får til mer sammen og som medlem i LO er du del av noe større enn deg selv. Det var vi som kjempet fram 8-timersdagen, Lånekassen og lik rett til utdanning. Det er mer som gjenstår før vi er i mål med en god studie- og arbeidshverdag for alle.

Bli med på laget vårt - framtida krever sterke fellesskap!

Deling