NTL Ungs studentsekretærer er klare for nytt semester!

Stud.sekH19.jpg

Våre studentsekretærer er på plass og klare for sommer, studiestart og et nytt semester! De har ansvar for NTL Ungs aktivitet i sine studiebyer og jobber blant annet med å stå på stand, arrangere møter med sosialt og faglig innhold, samarbeid med LO lokalt og med å følge opp våre studentgrupper.

I Trondheim fortsetter Rebekka, og i Oslo og Bergen er Bhanuja og Eira nye og klare for å ta over arbeidsoppgavene til Tomine og Johan – som vi begge takker for en flott innsats og ønsker masse lykke til videre!

 

Nytt for semesteret er at vi starter opp et studiestedsprosjekt også i Tromsø! Der skal nyvalgte Aleksander stå for NTL Ungs studentaktivitet og starte opp en studentgruppe. Dersom du studerer i Tromsø og kunne tenke deg å være aktiv må du gjerne ta kontakt med ham.

 

Under følger en kort presentasjon av våre studentsekretærer med kontaktinformasjon:

 

Bergen – Eira Vilde Martinsen Garrido, 22 år – e-post: bergenstudent@ntl.no

 

Jeg heter Eira Vilde Martinsen Garrido og er en 22 år gammel student fra Nordnes i Bergen. Jeg er student på bachelor-programmet i SAMPOL og starter på mitt femte semester med film og tv-produksjon til høsten. For øyeblikket har jeg permisjon fra sistnevnte, og sitter i arbeidsutvalget til Studentparlamentet ved UiB. Jeg ønsker å være en pådriver og informere studenter og unge om mulighetene man har for å organisere seg; hvor enkelt og nyttig det faktisk er.

 

 

Oslo – Bhanuja Rasiah, 22 år – e-post: oslostudent@ntl.no

 

 

Jeg er fra Drammen, men bor i Oslo og studerer for tiden jus ved universitetet i Oslo. Gjennom ungdomstiden min har jeg engasjert meg i ulike organisasjoner. Jeg er opptatt av rettferdighet og at alle mennesker skal få like gode muligheter til å lykkes i livet. På fritiden liker jeg å lese bøker, gå turer og å reise rundt og oppleve verden.

 

 

Tromsø – Aleksander Haukø Haugen, 20 år – e-post: tromsostudent@ntl.no

 

 

Jeg er en ung mann på tjue år som studerer og bor i Tromsø. Jeg bruker mye av min tid på studiet mitt, trening og sosiale sammenkomster. Jeg studerer sosiologi og er svært opptatt av samfunnsaspekter som blant annet arbeiderrettigheter, likestilling og velferd.

 

 

 

Trondheim – Rebekka Steen, 24 år – e-post: trondheimstudent@ntl.no

 

 

Jeg heter Rebekka, er 24 år og kommer fra Trondheim. Jeg har en bachelor i sosialantropologi og studerer nå bachelor i radiografi. Det jeg syns er det viktigste med jobben som studentsekretær er muligheten til å bidra til å skape engasjement rundt det forbundet driver med, og den fagpolitikken vi har, og å føle at man bidrar til fellesskapet.

 

 

Deling