Lone og Renate fra NTL skal lose deg gjennom viktige og nyttige temaer innenfor arbeidslivet og fagforeninga.

NTL-podkasten Vesentlig utforsker arbeidslivet og fagforeningsverden

Nå lanserer NTL podkasten Vesentlig. Podkasten utforsker ulike temaer innen arbeidslivet og fagforeninga. 

I Vesentlig vil vertene Lone og Renate guide lytterne gjennom en rekke viktige spørsmål: Hva er spillereglene i arbeidslivet? Hva kreves det for å være en effektiv tillitsvalgt? Og hva er egentlig et lønnsoppgjør? Gjennom samtaler og diskusjoner tar de opp disse temaene og mer.  

Podkasten henvender seg spesielt til de som nylig har valgt å organisere seg i en fagforening, men kanskje føler seg litt usikre på hva dette innebærer. Vesentlig er den perfekte følgesvennen på reisen inn i den faglige verdenen.   

Den første episoden, "Hjelp, jeg har blitt tillitsvalgt!", gir deg verdifulle tips og råd for å lykkes som tillitsvalgt. Enten du er helt fersk i rollen eller har vært tillitsvalgt en stund, vil denne episoden være nyttig for deg. 

I den andre episoden, "Hva er en tariffavtale?", tar Renate og Lone for seg den noe kompliserte verdenen av tariffavtaler. Med hjelp fra Terje gir de en grundig forklaring på hva en tariffavtale er, hvorfor den er viktig, og hvordan den fungerer i praksis. 

I kommende episoder vil vi utforske temaer som personalsaker, hersketeknikker og NTLs oppbygning og historie. Med spennende innhold og engasjerende samtaler er Vesentlig en podkast du ikke vil gå glipp av. 

Bli med på reisen inn i arbeidslivets fascinerende verden med "Vesentlig" fra NTL. Lytt, lær og bli inspirert! 

 

Du finner Vesentlig på SpotifyApple Podcasts eller din foretrukne podkast-app.

Tema
NTLs organisasjon
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?