NTL-dagen 2017

NTL-dagen er organisasjonsleddenes egen dag, og markeres rundt omkring i landet på den enkelte arbeidsplass. Dette er en fin anledning til å synliggjøre NTL med stand, seminar, frokost eller lunsjmøte. Dere velger selv hvilken dag som passer best i perioden uke 35 - 36.

 

Selve datoen for NTL-dagen 2017 er opp til den enkelte arbeidsplass å bestemme innenfor tidsrommet uke 35-36. Finn ut hva som passer for dere og annonser lokalt hva som skjer, når og hvor.

Idéen bak NTL-dagen er å synliggjøre forbundet ute på den enkelte arbeidsplass gjennom faglige aktiviteter der tillitsvalgte kommer i kontakt med medlemmer og potensielle medlemmer. Dette har vært svært populære aktiviteter blant medlemmene.

Årets tema er Stortingsvalget 2017, hvor målet er å mobilisere til at folk bruker stemmeretten. Det er mulighet for å søke støtte til lokale aktiviteter. Vi har laget profilmateriell med påskrift: "Noen valg er viktigere".

Det vil som vanlig være mulig å bestille strøartikler på NTLs materiellbestillingskanal web2print. Bestillingen åpner 14. august 2017. 

Hvis dere har lyst til å få besøk eller foredrag fra noen av de valgte i NTL, så er det fint om dere tar kontakt med forbundssekretær Eddie Ingebrigtsen i Studie- og organisasjonsavdelingen på ei@ntl.no, tlf. 916 46 170.

Les mer om NTL-dagen, hvordan søke støtte til valgaktiviteter og ideer til hva dere kan gjøre her.  

 

Verv og vinn

Infobilde_NTL_web2010.jpg
Verv en kollega til NTL og få flotte vervepremier!

#mittNTL-materiell

#mittNTL er historien om NTL fortalt av medlemmene. Del din NTL-historie og oppdag nye NTL-venner i ditt lokalområde