NTL-dagen 2018

NTL-dagen er organisasjonsleddenes egen dag, og markeres rundt omkring i landet på den enkelte arbeidsplass. Dette er en fin anledning til å synliggjøre NTL med stand, seminar, frokost eller lunsjmøte. Dere velger selv hvilken dag som passer best i uke 37, 10 - 14 september.

Selve datoen for NTL-dagen 2018 er opp til den enkelte arbeidsplass å bestemme innenfor tidsrommet uke 37. 
Finn ut hva som passer for dere og annonser lokalt hva som skjer, når og hvor.

Idéen bak NTL-dagen er å synliggjøre forbundet ute på den enkelte arbeidsplass gjennom faglige aktiviteter der tillitsvalgte kommer i kontakt med medlemmer og potensielle medlemmer. Dette har vært svært populære aktiviteter blant medlemmene.

Årets tema er midlertidighet og vi ønsker å få fram viktigheten av at folk har trygge og forutsigbare arbeidsforhold. Vi vil lage profilmateriell som blir tilgjengelig på NTLs materiellbestillingskanal web2print, og det vil være mulig å bestille strøartikler på samme sted. Bestillingen åpner 20. august 2018, og dere vil kunne bestiller ferdige pakkeløsninger. 

Hvis dere har lyst til å få besøk eller foredrag fra noen av de valgte i NTL, så er det fint om dere tar kontakt med forbundssekretær Eddie Ingebrigtsen i studie- og organisasjonsavdelingen på ei@ntl.no, tlf. 916 46 170.Se også våre oppdaterte nettsider om midlertidighet.

 

Verv og vinn

Infobilde_NTL_web2010.jpg
Verv en kollega til NTL og få flotte vervepremier!

#mittNTL-materiell

#mittNTL er historien om NTL fortalt av medlemmene. Del din NTL-historie og oppdag nye NTL-venner i ditt lokalområde

Materiell til NTL-dagen 2018

Last ned NTLs flyer og plakat om midlertidiget