John Leirvaag valgt til ny leder i NTL

john_leirvaag_400.jpgJohn Leirvaag ble i dag valgt til ny leder i forbundet. Leirvaag overtar fredag ledervervet etter Turid Lilleheie. Som 1. nestleder ble Anita K. Solhaug gjenvalgt. Ny 2. nestleder ble Fredrik Oftebro og ny hovedkasserer (økonomiansvarlig) Anita Busch.
John Leirvaag ble født 06.06.1959 og er bosatt i Oslo. Han har bakgrunn som tillitsvalgt i NTL Studentsamskipnadene. Leirvaag har siden juni 2005 vært nestleder i Norsk Tjenestemannslag (NTL).

John Leirvaag har en allsidig yrkes- og organisasjonsbakgrunn. Før John Leirvaag ble tillitsvalgt på heltid for NTL jobbet han i ulike stillinger i Studentsamskipnaden i Oslo og i Universitetsforlaget. Han har hatt verv i LO-forbundene Handel- og kontor og Hotell- og restaurantarbeiderforbundet før han i 1987 ble tillitsvalgt i NTL.

Med sin allsidige bakgrunn som lokalt tillitsvalgt, som forbundssekretær og som nestleder har Leirvaag en god erfaringsballast når han nå trer inn i lederposisjonen i NTL.

Før han startet som heltids tillitsvalgt i 1987 har Leirvaag jobbet på kantinene til studentsamskipnadene(SiO) på Blinderen i Oslo, jobbet i SiOs butikk på Blinderen og på Universitetsforlagets boklager i Oslo.

Leirvaag har i perioden 1980 - 2006 tatt ulike universitetsfag ved Universitetet i Bergen, Universitetet i Oslo og Høgskolen i Vestfold.

For mer informasjon/ henvendelser kontakt
John Leirvaag, 91 66 32 57
Informasjonsansvarlig Tove Lise Granli, 91 85 92 30