Medlemskap i NTL

medlemskap2.jpg

NTL organiserer alle arbeidstakere i staten og virksomheter med statlig tilknytning, samt studenter og lærlinger. NTL Ung har egne aktiviteter for deg som er student og for deg som er under 35 år. 

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

NTL arrangerer kurs og konferanser om mange ulike tema knyttet til arbeidsliv og arbeidslivspolitikk. Og best av alt, både kurs reise og opphold er gratis for våre medlemmer.

 


Du kan også skrive ut innmeldingsblanketten og sende den til post@ntl.no

Les mer om når medlemskapet trer i kraft og om overføring fra tidligere forbund.

Kontingenten er 1,1% av inntekten* din, pluss premie for LOfavør Innboforsikring og LOfavør kollektiv Topp reiseforsikring. Reiseforsikringen er det anledning til å reservere seg mot. Her finner du prisene på kollektive forsikringsordninger i NTL.

* For medlemmer av Statens pensjonskasse legges innskuddspliktig lønn til SPK til grunn. For medlemmer som ikke er med i Statens pensjonskasse brukes stillingens hovedlønn.

Du kan trekke fra utgifter til fagforeningskontingent på skatten. For 2019 er beløpsgrensen for fagforeningsfradrag kr. 3.850, les mer om dette på skatteetaten sine nettsider.

Studentmedlemskap i NTL/LO koster bare kr 250 per semester, det inkluderer innboforsikringen LOfavør Innboforsikring.
Lærlingemedlemskap koster kr 42 per måned, det inkluderer innboforsikringen LOfavør Innboforsikring

NTL hjelper deg i arbeidsforholdet

Har du problemer i arbeidsforholdet? NTLs dyktige tillitsvalgte hjelper deg.

Medlemsfordeler

sammen.jpg
Trygge arbeidsforhold, dyktige tillitsvalgte, gratis kurs, utdanningsstipend, juridisk veiledning og LOfavørforsikringer er blant fordelene du nyter godt av som NTL-medlem

Vilkår for ulike grupper

medlemskategorier.jpg
I NTL avhenger betingelsene for medlemskapet av din tilknytning til arbeidslivet. Her ser du hvilke ordninger som trer i kraft når hverdagen endres

Verv og vinn

Vervepremier - kollage
Verv en kollega og få flotte vervepremier!

Når blir medlemskapet gyldig?

klokke.jpeg
Når trer medlemskapet i kraft?