Medlemskap i NTL

medlemskap2.jpg

Melder du deg inn i NTL blir du en del av politisk bevegelse for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. I tillegg arrangerer NTL kurs og konferanser om temaer knyttet til arbeidslivet som er gratis å delta på for medlemmer.

NTL organiserer alle arbeidstakergrupper i staten og virksomheter med statlig tilknytning, samt studenter og lærlinger. NTL Ung organiserer egne aktiviteter og debatter for deg som er under 35 år.

NTL er en arena for engasjement og utfoldelse, der du kan bidra med det du selv er flink til for å styrke de ansattes posisjon.

NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

NTL har 3000 tillitsvalgte i ulike virksomheter. Kanskje blir du vår neste tillitsvalgte?


Du kan også skrive ut innmeldingsblanketten og sende den til post@ntl.no

Les mer om når medlemskapet trer i kraft og overføring fra tidligere forbund.

Kontingenten er 1,1% av inntekten* din, pluss premie for LO favør kollektiv Hjemforsikring og LO favør kollektiv Topp reiseforsikring. Reiseforsikringen er det anledning til å reservere seg mot. Her finner du prisene på kollektive forsikringsordninger i NTL.

* For medlemmer av Statens pensjonskasse legges innskuddspliktig lønn til SPK til grunn. For medlemmer som ikke er med i Statens pensjonskasse brukes stillingens hovedlønn.

Du kan trekke fra utgifter til fagforeningskontingent på skatten. For 2017 er beløpsgrensen for fagforeningsfradrag kr. 3.850, les mer om dette på skatteetaten sine nettsider.

Studentmedlemskap i NTL/LO koster bare kr 250 per semester, inkludert innboforsikring.
Lærlingemedlemskap koster kr 42 per måned, inkludert innboforsikring.

NTL hjelper deg i arbeidsforholdet

telefon.gif
Har du problemer i arbeidsforholdet? NTLs dyktige tillitsvalgte hjelper deg.

Medlemsfordeler

sammen.jpg
Trygge arbeidsforhold, dyktige tillitsvalgte, kurs, utdanningsstipend, juridisk veiledning og LOfavørpakken er blant fordelene du nyter godt av som NTL-medlem

Vilkår for ulike grupper

medlemskategorier.jpg
I NTL avhenger betingelsene for medlemskapet av din tilknytning til arbeidslivet. Her ser du hvilke ordninger som trer i kraft når hverdagen endres

Verv og vinn

Infobilde_NTL_web2010.jpg
Verv en kollega til NTL og få flotte vervepremier!

Ikrafttredelse

klokke.jpeg
Når trer medlemskapet i kraft?

Lærlingmedlemskap

Lærlingmedlemskap i NTL gir fulle rettigheter på alle nivåer i NTL og koster bare kr 250 per halvår, inklusive LOfavør Kollektiv Hjem innboforsikring.

Student i NTL

LOF-stipend_80.jpg

Engasjert og trygg som studentmedlem i NTL

Ung i NTL

Egne arrangementer for deg under 35