Orginal - Rød

Abelia

NTL Sentralforvaltningen har flere medlemmer i Abelia-NHO området. Likevel er majoriteten av NTL sine medlemmer som er i Abelia tilknyttet NTL Forskningsinsitutter. Under finner du lenke til NTL sine sider om Abelia og nettsidene til NTL Forskningsinstitutter.

Organisasjoner hvor NTL Sentralforvaltningen har medlemmer som er i Abelia-NHO
Flyktninghjelpen
Kirkens Nødhjelp
Changemaker
Norges Naturvernforbund
Norges Røde Kors
Stiftelsen GRID-Arendal
Stiftelsen Norsk design- og arkitektursenter DOGA
Zero Emission Resource Organisation
Redd Barna
Norsk elbilforening

NTL Sentralforvaltningen hadde per 1. november 2019 234 medlemmer som hører til under NHO-Abelia. Det vil si at arbeidsgiver er organisert i Abelia. Ikke alle medlemmene våre er inkludert i overenskomsten mellom NTL og NHO-Abelia, men de fleste.

Overenskomsten mellom NTL og NHO-Abelia er ikke så omfattende som mange andre overenskomster og hver enkelt virksomhet har flere særavtaler som er mer eller mindre lokalt fremforhandlet.

Det er forhandlet frem ny tariffavtale mellom NTL og NHO-Abelia for perioden 2018-2020. Innholdet er uforandret fra forrige periode, bortsett fra endring av datoer. Så under er foreløpig den gamle tariffavtalen, men med likelydende tekst som dagens avtale. Ny versjon av hovedavtalen mellom LO og NHO er ligger under.

AVTALENE

Tariffavtalen mellom NTL og NHO-Abelia

Hovedavtalen mellom LO og NHO

Tema