Main
Vi er fagforeningen for unge og studenter. Vårt mål er at du skal ha det bra både som student, som arbeidstaker og på fritida.

Vi arrangerer kurs og konferanser for å gi våre medlemmer kunnskap og innsikt, for å bygge fremtidens tillitsvalgte og en sterk fagbevegelse. I NTL gir vi unge en stemme og større innflytelse.

Dette får du
Dette jobber vi med nå
Fokusområder i november
Person
MEDLEMSFORDELER

LOfavør boliglån for LO-medlemmer har Norges desidert laveste renter for førstehjemslån og svært god rente også for andre boliglån. Les mer under medlemsfordelene.

LOfavør
Hva skjer

25.11.2020

Webinar: Medlemsnett grunnkurs

Facebook 25.11.2020

Facebook Påmeldingsfrist:

Facebook Teams

27.11.2020

Konsekvenser av velferdskutt

Facebook 27.11.2020

Facebook Påmeldingsfrist:

Facebook Digitalt

07.12.2020

LO IKT-konferansen 2020

Facebook 07.12.2020

Facebook Påmeldingsfrist:

Facebook Digitalt (lenke ved påmelding)

Aktuelt
Temp image

Koronavirus

Publisert: 23.11.2020

Hjemmekontor

Koronapandemien har ført til at mange er tvunget til å jobbe fra hjemmekontor, på steder som ikke er egnet som arbeidsplass. Vi er kjent med at det nå utformes avtaler om hjemmekontor ved flere av arbeidsplassene NTL organiserer på og vil gjøre deg oppmerksom på ulike sider ved dette.

Temp image

NTL Ung

Publisert: 23.11.2020

Er du vår nye studentsekretær?

Er du en engasjert lagbygger som forstår fagbevegelsens betydning? Da er vi i NTL Ung på jakt etter deg!

Temp image

Kompetanse

Publisert: 23.10.2020

Bli med på NTL-webinar i høst!

Nå når vi ikke kan møtes fysisk setter NTL opp en rekke webinarer som du kan delta på digitalt. Her finner du alt fra tradisjonelle fagforeningstema til inspirasjonsseminar og veiledning til NTLs medlemsnettfunksjoner. Vi har også listet opp noen webinarer fra samarbeidsorganisasjoner i og utenfor fagbevegelsen

Temp image

LOfavør

Publisert: 06.10.2020

Reiseforsikringsbevisene blir digitale

LOfavør slutter fra og med i år å sende ut vilkår, forsikringsbevis eller reisekort per post. I stedet blir det gjort tilgjengelig digitalt. Hvis du har reiseforsikring via NTL vil du i november motta en e-post, SMS eller informasjon i Digipost om hvor du finner digitalt reisekort, vilkår og forsikringsbevis.