John Leirvaag

John Leirvaag tar ikke gjenvalg som forbundsleder i NTL

– Dette er mitt bidrag til fornyelse i NTL etter 28 år som sentralt tillitsvalgt. Det er ingen dramatikk i dette, men et planmessig skifte, sier NTL-leder John Leirvaag.

Bilde tariff.jpg

Ta e-læringskurset om tariffoppgjøret i staten 2018

I denne lille e-læringsleksjonen kan du skaffe deg oversikt over resultatene i tariffoppgjøret i staten. 

Vibecke Solhaug

Vibecke Solhaug valgt til sekretær i LO Stat

Forbundssekretær i NTL Vibecke Solhaug er valgt til sekretær i LO Stat og erstatter Randi Stensaker som går av med pensjon. - Dette blir nye utfordringer og et nytt nivå. Det er jo et hakk opp både når det gjelder utfordringer, samarbeidspartnere og motparter, sier Solhaug.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

Krisemøte om den norske modellen under Arendalsuka 2018

Følg krisemøtet om den norske modellen live fra Arendal onsdag kl 12.00

Onsdag 15. august kl 12.00 kan du følge debatten Krisemøte - den norske modellen på kanten av stupet, som NTL arrangerer sammen med Fagforbundet på Arendalsuka.

forhandlinger.jpg

Forhandlinger og tariffkonferanse i Virke HUK-området i september

De sentrale forhandlingene i Virke Huk området skal foregå 5. og 6. september, og med reservedato 7. september. De lokale forhandlingene føres etter de sentrale forhandlingene. Forbundsstyret har oppnevnt et forhandlingsutvalg som ledes av Tove Helvik. Det vil om kort tid gå ut en invitasjon til tariffkonferanse på området. Denne vil sannsynligvis bli 3. september. 

riksmekleren.jpg

Pause i flyplassmeklingen for NTLs medlemmer i Avinor

Etter forslag fra Riksmekleren ble partene enige om å ta en pause i meklingen for Avinor og Avinor Flysikring AS for å diskutere krevende spørsmål knyttet til overenskomstrevisjonen 2018. - Det har vært krevende meklingsnatt, sier NTLs nestleder Fredrik Oftebro. Ny meklingsfrist blir 4. september ved midnatt. Så lenge meklingen ikke er avsluttet vil heller ikke en streik kunne iverksettes. En eventuell streik vil dermed først kunne ha oppstart fra onsdag 5. september. 

Søk i nyheter

Les flere nyheter i nyhetsarkivet
Konferanse

NTLs nettverkssamling for tillitsvalgte i overenskomstsektoren

NTLs nettverkssamling for tillitsvalgte i privat sektor finner sted 19. - 20. september på Hurdalsjøen hotell. Hovedtemaene blir NTLs landsmøte 2018, arbeid med personalsaker, tariffoppgjøret 2018, personvernregler og erfaringsutveksling. Søk omdeltagelse innen 10. august via NTLs kurskalender

Egil Andre Aas

NTL lanserer Vibecke Solhaug og Leif Helland til ledige verv i LO Stat

Forbundsstyret i NTL foreslår forbundssekretær Vibecke Solhaug i vervet etter Randi Stensaker, og forbundssekretær Leif Helland i vervet etter Anniken Refseth.  -Vi har fremmet to svært gode kandidater til de ledige vervene i LO Stat. De har begge lang og bred erfaring innen arbeidsområdene til vervene vi har foreslått dem til, sier forbundsleder John Leirvaag i NTL.

Tariffkonferanse 210618

Presentasjoner fra NTLs tariffkonferanse 21. juni

Her finner du presentasjonene til Kjersti Barsok, Thomas Sandvik og Leif Helland på NTLs tariffkonferanse for 21. juni 2018.