Grønn

Renholderne er tilbake som statsansatte

1. oktober 2023 startet prosessen med tilbakeføring av renhold til Forsvarsbygg. Det har vært en lang kamp og det er ingenting som er så gledelig som å se at renhold er på tur «hjem igjen».

Ved utgangen av 2024 skal alle renholdsområdene være overdratt til Forsvarsbygg, og dette tas i puljer slik at man får ivaretatt renholderne på en best mulig måte. Snart er det Innlandet og Trøndelagsområdet sin tur. 

NTL Forsvar markerer dette med stand og serverer kaffe og og noe å bite i. 

 

2. mai 2024 fortsetter innrullering av renhold i følgende områder: Innlandet ( Jørstadmoen, Terningmoen, Rena og Hamar) og i Trøndelag (Ørland og Værnes). 

NTL Forsvar markerer dette med stand og serverer kaffe og noe å bite i. 

Bli med du også!

 

 

Tidligere annonsert:

11. desember 2023 var en stor merkedag; Renholderne i området Rogaland og Agder kunne ikle seg Forsvarsbygguniform, og det ble selvfølgelig markert som det første området som ble overført tilbake til Forsvarsbygg.

NTL Forsvar var sammen med lokalavdelingen Rogaland og i Agder og skapte magi, og det ble markeringer på et utvalg lokasjoner for å synliggjøre for alle ansatte at renhold nå er tilbake i forsvarssektoren. Lignende markeringer vil også gjennomføres i alle områdene på renholdernes første dag.

 

Fredag 1. mars 2024 fortsatte Forsvarsbygg med tilbakeføring av renhold i renholdsområdene Finnmark (GP og GSV), i Bodø og i Oslo sentrum og Bærum (Akershus festning og Kolsås). 

 

Vi ser virkelig fram til å dele denne reisen med alle våre tidligere og forhåpentligvis nye medlemmer!

Fremtiden... den skaper vi sammen!

Tema